top of page

Concept

Healing day of creating space

Duur +- 3 a 4 uur

Nood aan ontspanning, rust, me-time, tot jezelf komen, inzichten en genieten? Open je lichaam, hart en geest dankzij een combinatie van Pilates, ademhalingstherapie en visualisatie meditatie.

Geniet van een openbaring aan jezelf!

Een ideaal idee voor bedrijven, onder collega's, uw vrienden of vriendinnengroep, vrijgezellenweekend, familieweekend of onder gelijkgestemden.

“Pilates aan Zee” en “Herademing” bundelen hun krachten voor een deugddoende namiddag of ochtend gevuld met Pilates, ademhaling en meditatie. Maak je klaar voor een ontdekkingsreis binnenin lichaam, hart & geest, vergezeld van zalige klanken.

 

Hoe ziet dit concept er uit?

 

  • Verwelkoming

  • Pilates sessie door Floor De Vlieghe, met focus op lichaamsbewustzijn, het openen van je wervelkolom, ganse lichaam en houding

  • Pauze met thee en gezonde tussendoortjes

  • Ademhalingssessie met focus op het openen van je hart & geestAdemhalingstherapie door Steve Vanderhaeghen. Ademhalingstherapeut en expert onder de noemer “Herademing”

  • Visualisatie meditatie met focus op positiviteit, loslaten en toekomstvisieVisualisatiebegeleiding door Floor, klank door Steve.

  • Na afloop is er nog ruimte voor een gezellige babbel en thee.

Interesse en offerte aanvragen?

Neem contact op via info@pilatesaanzee.be
Locatie kan voorzien worden of wij kunnen ook op locatie komen.

steve vanderhaeghen herademing ademhalings ademhalingstechnieken oostende de haan west vla

Ademhaling en klank met
Steve Vanderhaeghen van "Herademing"

Steve neemt jullie mee op een ademreis. Ademhaling was voor Steve zijn "tool" tot zelfhealing. Dagelijks gaat hij hiermee aan de slag en heeft hier ondertussen een heel brede kennis over opgebouwd. Hij volgde cursussen bij de beste ademhalingscoaches en atleten ter wereld en past allerlei technieken toe in zijn sessies voor een complete ervaring. Dankzij zijn sessies voel je meteen wat ademruimte voor jou kan betekenen!

pilates openen hart rug wervelkolom .JPG

Pilates en meditatie met Floor De Vlieghe van "Pilates aan Zee"

Floor neemt jullie mee in een deugddoende Pilates sessie met het oog op het openen van je wervelkolom waarin je letterlijk en figuurlijk zal groeien. Floor is ervaren Pilates docente en werd zelf grote fan van van Pilates na noodgedwongen drang naar meer kracht, minder pijn, meer bewegingsvrijheid en souplesse. Met haar Pilates lessen wil ze de liefde voor je lichaam laten groeien en voelen, iedereen duurzamer leren bewegen met een gezonde en veilige houding en de vrijheid van je lichaam terugbrengen.

bottom of page