top of page

Pilates op jouw event,

vrijgezellenweekend, ...

Organiseer jij een speciaal weekend met vriendinnen, familie of voor een bepaalde groep? Willen jullie fris de dag te beginnen met een Pilates ontbijtsessie? Na of voor de lunch eventjes gezond bewegen? De gedachten verzetten? Een leuke extra bieden? De dag afsluiten met een ontspannende Pilates sessie? Een sessie Pilates integreren in jouw programma maakt het voor de genodigden alleen nog maar onvergetelijker (én gezonder)!

Mogelijkheden

Pilates sport event samen teambuilding a

Mogelijkheden

Een uur pilates

Een uur werken aan je ademhaling, houding, stabiliteit, ..en versterken van je buik/rug/nek/schouders. Maar ook vooral tot jezelf komen, terug connecteren met jouw lichaam. Super om sterker, soepeler en lichaamsbewuster te worden en meer te energie krijgen! Ideaal om even het hoofd leeg te maken en te focussen op jezelf. Dit kan op het werk of als teambuilding op verplaatsing.

Een uur Pilates op de mat. Ik zorg voor alle materiaal, jullie zorgen voor de mensen. Plaats kan op jullie locatie of op één van mijn locaties. Geen ervaring nodig. 

Halfuur beweegsessie

Een halfuur stretchen-bewegen-ademen, pilates geïnspireerd met focus op een goede houding. Heel toegankelijk en creatief! De ideale korte work-out voor lichaam & geest om met positieve energie de dag verder te zetten. Dit kan op jullie locatie of op één van mijn locaties. Geen ervaring nodig.

Deze formule kan ook online via ZOOM of via Google MEET.

Zelf een verfrissend idee?

Of net dat ietsje anders? Kan ik je helpen met de dag geslaagder te maken? Aarzel niet je vragen te stellen. 

bottom of page