top of page

LOCATIES

de-loft-oostende-terrasC7CFBC5D-534B-B87

De LoFT

Jules Peurquaetstraat 15, Oostende

PARKING
Parkeren kan langs straat in de omgeving maar vele plaatsen zijn bestemd voor bewoners of betalend. Op +- 10 minuutjes wandelen is er gratis meer parking ter beschikking naast het H.Serruysziekenhuis. Fietsen kunnen binnen achter de poort gestald worden.

TOEGANG
Kom binnen langs de grote bruine poort en loop rechtdoor de trap op. Daar vind je de ingang rechts achter naast het terras.

SESSIES
Dinsdag 18h30h (all levels)  & 19h30 (advanced) | Woensdag 9h, 18h, 19h & 20h (all levels) | Zaterdag  9h45 (prenataal) | Zaterdag 11h (all levels)

Pilates de Loft Oostende rug.jpg

Danszaal SIGO

Sint-Jans-Gasthuisstraat 20, Gistel

PARKING
Parkeren kan gratis op de grote parking achteraan de school. Deze parking bereik je door via de grote blauwe poort rechtdoor te rijden en de pijltjes van 'Parking' naar rechts te volgen. Er is een grote fietsenstalling vlak naast de sporthal.

TOEGANG
Volg de Sint-Jans-Gasthuisstraat en sla in aan de grote blauwe poort, aan je linkerkant zie je een groot gebouw  met wit bovenaan en ramen onderaan. Dit is de nieuwe sporthal. Ga daar doorheen de witte deur, sla linksaf en wandel de stalen trap naar boven.

SESSIES
Maandag 18h30

personal-training-prive-oostende-pilates-rugpijn.JPG

PARKING
Parkeren kan in de straten en randparkings vlakbij, meestal gratis. Tijdens vakantieperiodes moeilijk parking te vinden, dus fiets is beter.

TOEGANG
Je vindt de toegangsdeur rechttegenover het Neutraal Ziekenfonds. De privéstudio bevindt zich in een gebouw met andere kantoren.

SESSIES
Op afspraak

pilates-persoonlijk-privé-personal-training-rugpijn-postnataal.JPG

Privéstudio voor privéles

Graaf de Smet de Naeyerlaan 4
Oostende

Koning Boudewijnpromenade 214

PARKING
Parkeren kan vlakbij langs straat maar is betalend. Fietsen kan je op de dijk plaatsen aan de Surfclub. 

TOEGANG
De Surfclub van Oostende bevindt zich rechttegenover de ingang van de Wellington renbaan. Wij verzamelen op het terras (op strand) van de surfclub en gaan dan samen even verderop een plaats zoeken waar het zand wat platter is om te kunnen Pilatessen. 

SESSIES
In juli & augustus op dinsdagochtend en donderdagavond.

Voor strandsessies moet je je eigen mat meebrengen.
 

IMG_0953.JPG

Strandsessies SURFCLUB OOSTENDE

bottom of page