LOCATIES

de-loft-oostende-terrasC7CFBC5D-534B-B87

De LoFT

Jules Peurquaetstraat 15, 8400 Oostende

PARKING
Parkeren kan langs straat in de omgeving maar vele plaatsen zijn bestemd voor bewoners of betalend. Op +- 10 minuutjes wandelen is er gratis meer parking ter beschikking naast het H.Serruysziekenhuis. Fietsen kunnen binnen achter de poort gestald worden.

TOEGANG
Kom binnen langs de grote bruine poort en loop rechtdoor de trap op. Daar vind je de ingang rechts achter naast het terras.

SESSIES
Woensdag 19h & 20h | Zaterdag 11h

Pilates de Loft Oostende rug.jpg

Mind Your Body Groepspraktijk

Northlaan 15, 8400 Oostende

PARKING
Parkeren kan GRATIS voor 2 uur op de binnen- en buitenparking van de Versluys Arena. Indien je minder dan 2 uur geparkeerd staat, moet je je parkingticket niet valideren voordat je de parking verlaat. Er is ook een fietsenstalling onder de trappenhal op de buitenparking.

TOEGANG
Als je van op de parking van de Versluys Arena komt, volg de zwarte stalen trappen naar boven en draai bij het bovenkomen weg van de Arena richting de Northlaan. Als je met je rug naar de Versluys Arena staat met de trappen achter je, dan vind je de zaal aan je rechterkant. Kom je van op de Northlaan te voet via de betonnen trap, dan vind je de zaal aan je linkerkant naast Infraligne. 

SESSIES
Dinsdag 9h

Favor'ite Dance Spot

Manestraat 5, 8400 Oostende

PARKING
Parkeren kan gratis op de parking van de dansstudio zelf. Indien deze vol is kan je gratis in de straat parkeren. Fietsen kunnen gewoon vlak aan de dansschool gestald worden.

TOEGANG
Volg de Zandvoordestraat en sla af aan de broodjeszaak "Knapp". Na enkele meters vind je Favor'ite Dance Spot aan je linkerkant. Rij of wandel doorheen de poort en daar vind je de dansstudio.

SESSIES
Dinsdag 19h15 (all levels) | Dinsdag 20h15 (advanced)

Danszaal SIGO

Sint-Jans-Gasthuisstraat 20, 8470 Gistel

PARKING
Parkeren kan gratis op de grote parking achteraan de school. Deze parking bereik je door via de grote blauwe poort rechtdoor te rijden en de pijltjes van 'Parking' naar rechts te volgen. Er is een grote fietsenstalling vlak naast de sporthal.

TOEGANG
Volg de Sint-Jans-Gasthuisstraat en sla in aan de grote blauwe poort, aan je linkerkant zie je een groot gebouw  met wit bovenaan en ramen onderaan. Dit is de nieuwe sporthal. Ga daar doorheen de witte deur, sla linksaf en wandel de stalen trap naar boven.

SESSIES
Maandag 18h30

Strandsessies SURFCLUB OOSTENDE

Koning Boudewijnpromenade 214

PARKING
Parkeren kan vlakbij langs straat maar is betalend. Fietsen kan je op de dijk plaatsen aan de Surfclub. 

TOEGANG
De Surfclub van Oostende bevindt zich rechttegenover de ingang van de Wellington renbaan. Wij verzamelen op het terras (op strand) van de surfclub en gaan dan samen even verderop een plaats zoeken waar het zand wat platter is om te kunnen Pilatessen. 

SESSIES
Dinsdag 9h bij mooi weer | Dinsdag 19h15 en 20h15 bij mooi weer | Donderdag 19h30 bij mooi weer.

EIGEN MAT MEEBRENGEN!!!
 

IMG_0953.JPG
a7f74f1577336b0111347b9e4cadb925.jpg

ONLINE SESSIES

ZOOM client meetings

TOEGANG
Je hebt de software ZOOM nodig. Dit is een app voor op je smartphone of tablet of een programma voor op je laptop/PC. Dit kan je downloaden via DEZE link (ZOOM CLIENT FOR MEETINGS). 

Deelnemen kan steeds via DEZE LINK. 

Zorg dat je thuis een rustige ruimte hebt waar je je goed kan concentreren. Je hebt natuurlijk een eigen mat nodig. Zorg dat deze dik en zacht genoeg is (+- 1 cm dik).

SESSIES
Wanneer een strandsessie niet doorgaat wegens slecht weer op donderdag dan gaat deze door via ZOOM. Deelname is niet verplicht, het is begrijpelijk dat dit niet voor iedereen lukt online.

IMG_20200502_122050.jpg

Pilates aan Zee

www.pilatesaanzee.be

0467 020 063

info@pilatesaanzee.be

BTW BE 0673.631.346

BE07 9731 7396 3066

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

#pilatesaanzee

#sportersbelevenmeer

#oostende

#strongereveryday

#stretchstrengthcontrol

De complete work-out voor lichaam & geest

Pilates groepslessen in Oostende en Gistel voor alle niveaus

©2019 door Floor De Vlieghe gecreëerd met Wix.com. 

Algemene voorwaarden, reglement & privacy

Foto's: Margo Carton | Nick Decombel | Thea van Uden