LOCATIES

de-loft-oostende-terrasC7CFBC5D-534B-B87

De LoFT

Jules Peurquaetstraat 15, 8400 Oostende

PARKING
Parkeren kan langs straat in de omgeving maar vele plaatsen zijn bestemd voor bewoners of betalend. Op +- 10 minuutjes wandelen is er gratis meer parking ter beschikking naast het H.Serruysziekenhuis. Fietsen kunnen binnen achter de poort gestald worden.

TOEGANG
Kom binnen langs de grote bruine poort en loop rechtdoor de trap op. Daar vind je de ingang rechts achter naast het terras.

SESSIES
Dinsdag 19h & 20h (advanced) | Woensdag 9h, 18h, 19h & 20h | Zaterdag  9h45 (prenataal) | Zaterdag 11h

Pilates de Loft Oostende rug.jpg

Danszaal SIGO

Sint-Jans-Gasthuisstraat 20, 8470 Gistel

PARKING
Parkeren kan gratis op de grote parking achteraan de school. Deze parking bereik je door via de grote blauwe poort rechtdoor te rijden en de pijltjes van 'Parking' naar rechts te volgen. Er is een grote fietsenstalling vlak naast de sporthal.

TOEGANG
Volg de Sint-Jans-Gasthuisstraat en sla in aan de grote blauwe poort, aan je linkerkant zie je een groot gebouw  met wit bovenaan en ramen onderaan. Dit is de nieuwe sporthal. Ga daar doorheen de witte deur, sla linksaf en wandel de stalen trap naar boven.

SESSIES
Maandag 18h30

Strandsessies SURFCLUB OOSTENDE

Koning Boudewijnpromenade 214

PARKING
Parkeren kan vlakbij langs straat maar is betalend. Fietsen kan je op de dijk plaatsen aan de Surfclub. 

TOEGANG
De Surfclub van Oostende bevindt zich rechttegenover de ingang van de Wellington renbaan. Wij verzamelen op het terras (op strand) van de surfclub en gaan dan samen even verderop een plaats zoeken waar het zand wat platter is om te kunnen Pilatessen. 

SESSIES
Deze sessies gaan enkel door vanaf mei/juni (wanneer het mooier weer start) tot +- eind september.

Voor strandsessies moet je je eigen mat meebrengen.
 

IMG_0953.JPG
a7f74f1577336b0111347b9e4cadb925.jpg

ONLINE SESSIES

ZOOM client meetings

TOEGANG
Je hebt de software ZOOM nodig. Dit is een app voor op je smartphone of tablet of een programma voor op je laptop/PC. Dit kan je downloaden via DEZE link (ZOOM CLIENT FOR MEETINGS). 

Deelnemen kan steeds via DEZE LINK. 

Zorg dat je thuis een rustige ruimte hebt waar je je goed kan concentreren. Je hebt natuurlijk een eigen mat nodig. Zorg dat deze dik en zacht genoeg is (+- 1 cm dik).

SESSIES
Online sessies is enkel op aanvraag of in periodes van lockdown.

IMG_20200502_122050.jpg