top of page

Over Inge

Als ervaren coach begeleid ik al jaren particulieren en ondernemers om opnieuw te durven gaan voor passie, om opnieuw te durven dromen! Om er nu echt bewust voor te kiezen om gelukkig te zijn en daar de juiste stappen voor te ondernemen of bestaande zaken te versterken.

 

We dwalen vaak af van dat pad, het wordt blurry en we raken wat de weg kwijt in waar we naartoe willen. Mijn job is jouw helpen om de mist te laten optrekken en weer volop bewust te worden van waar jij gelukkig van wordt en hoe je dat opnieuw in jouw leven wilt integreren. We zetten die“gevoelsknop” terug aan, gaan de confrontatie aan met waar je tegenaan loopt en zetten duidelijke lijnen naar jouw 2.0 versie. Een upgrade van jezelf en van jouw leven!

 

Sinds juni 2021 doe ik dit vanuit Spanje en Portugal, want ik maakte ook mijn eigen dromen tot een doel! Ik maakte er een plan van en emigreerde definitief naar het zuiden. Ik ontdekte anderhalf jaar geleden het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door mijn voeding aan te passen en correct te bewegen viel ik17 kilo afen voel ik me vitaler enenergieker dan ooit! Ik zal nooit een “Barbie-figuur” hebben. Maar dat hoeft ook helemaal niet! Ik wil me gewoon goed voelen met en in mijn lijf. Ik beschouw mijn lijf nu als mijn beste vriend en dat is lang anders geweest! Samen met Floor wil ik deelnemers opnieuw op weg zetten om lekker in hun lijf te zitten doormiddel van je bewust te worden van de kracht van je eigen lichaam en geest. Want de twee gaan absoluut samen. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen begeleiden en motiveren in dit proces!

 

www.motivationatwork.be

mental-coach-inge-pilates.jpg
bottom of page