Bewegen op het werk
Pilates op kantoor

"A fit employee
is a productive one!"

Verbeter jouw "employee happiness"! Tijdens de lunchpauze of vlak vóór of na de werkuren werken aan je houding, kracht, lenigheid en concentratie? Een brainstormsessie frisser beginnen met een fittere geest? Een teambuilding extra efficiënt maken met een uur Pilates of halfuurtje beweegsessie? Jouw seminarie starten met een halfuurtje strechten? Dit klinkt super, toch?! Fitte werknemers en collega's zijn een boost voor je bedrijf! Investeer in Pilates op het werk en de positieve (bedrijfs)resultaten zullen volgen.

498A2035.jpg

Mogelijkheden

Een uur pilates

Een uur werken aan je ademhaling, houding, stabiliteit, ..en versterken van je buik/rug/nek/schouders. Super om sterker, soepeler en lichaamsbewuster te worden en meer te energie krijgen! Ideaal om even het hoofd leeg te maken en te focussen op jezelf. Dit kan op het werk of als teambuilding op verplaatsing.

Een uur Pilates op de mat. Ik zorg voor alle materiaal, jullie zorgen voor de mensen en ruimte. Geen ervaring nodig.

Halfuur beweegsessie

Een halfuur stretchen-bewegen-ademen, pilates geïnspireerd met focus op een goede houding. Heel toegankelijk en zelfs mogelijk gewoon van achter je bureau! De ideale korte work-out voor lichaam & geest om terug met positieve energie aan de slag te gaan. Dit kan op het werk of als teambuilding/incentive activiteit op verplaatsting.

Deze formule kan ook online via ZOOM of Google MEET.

Bedrijfsoplossing
op maat

Heb je zelf een idee, bewegings-/pilatesgerelateerd? Een meerdaagse training? Workshop? Seminarie? 

Ik bekijk het graag samen met jullie!