top of page
personal-training-prive-les-pilates-rug-nek-schouders-buik-core.jpg

PRIVÉLES - Personal Pilates

Elk lichaam is anders. Heb je nood aan meer begeleiding, opvolging en persoonlijke coaching? Wil je echt next level met jouw lichaam? Dit is mogelijk tijdens een Pilates privéles. Privéles/Individuele Pilates als personal training is nog zoveel meer efficiënter dan groepsles. Je voelt echt de persoonlijke verbetering die jouw lichaam & geest nodig hebben. Privéles is er ook voor iedereen: revaliderende personen, mensen nood aan 1 op 1 begeleiding, van atleten, marathonlopers tot zwangere vrouwen en mensen met rug,- nek- en schouderklachten of specifieke lichaams- of concentratieproblemen.
Of misschien wens je eerst wat basis te leren en zelfzekerder te worden vooraleer je mee instapt in de groepslessen?

Dit kan aan de hand van privésessies. In een privésessie gebruiken we ook meer dan een mat alleen: de enige echte klassieke Pilates toestellen zoals de Cadillac, Reformer, Chair en Arc Barrel! Deze toestellen hebben zoveel te bieden, kom het zeker eens proberen en je zal meteen verkocht zijn! Pilates op deze toestellen is al heel populair in het buitenland en maakt nu in België pas haar opmars! Be one of the first to discover!


Een personal training pilates sessie duurt +- 65 minuten en is op afspraak afhankelijk van jouw en mijn agenda.

TARIEVEN Pilates PRIVÉLES

Praktisch

Losse les

€ 80

Tienbeurtenkaart

€ 750

Betaling ter plaatse cash of via de Bancontact app.
Ook mogelijk per overschrijving
op BE07 9731 7396 3066
met vermelding van jouw
voornaam & familienaam als mededeling.

Tijdstip: op afspraak

Duur: +-65 minuten

Interesse? Contacteer mij via mail info@pilatesaanzee.be of op 0467020063 (sms of whatsapp) en dan spreken we verder af en bekijken we jouw noden. 

Locatie privésessies: In mijn home studio, Alfons Pieterslaan 55, derde verdiep, 8400 Oostende.

bottom of page