PRIVÉLES - Personal Pilates

Elk lichaam is anders. Heb je nood aan meer begeleiding, opvolging en persoonlijke coaching? Dit is mogelijk tijdens een Pilates privéles. Privéles Pilates als personal training is nog zoveel meer efficiënter dan groepsles. Je voelt echt de persoonlijke verbetering die jouw lichaam & geest nodig hebben. Privéles is er ook voor iedereen: revaliderende personen, mensen nood aan 1 op 1 begeleiding, van atleten, marathonlopers tot zwangere vrouwen en mensen met rug,- nek- en schouderklachten of specifieke lichaams- of concentratieproblemen.
Of misschien wens je eerst wat basis te leren en zelfzekerder te worden vooraleer je mee instapt in de groepslessen? Dit kan aan de hand van privésessies. In een privésessie gebruiken we ook meer dan een mat alleen: grote bal, kleine bal, circel, weerstandsband, de muur, .. en binnenkort ook de enige echte Pilates toestellen zoals de Cadillac, Reformer, Chair en Barrel. 

Een personal training pilates sessie duurt +- 75 minuten en is op afspraak afhankelijk van jouw en mijn agenda.

TARIEVEN Pilates PRIVÉLES

Praktisch

Losse les

€ 75

Tienbeurtenkaart

€ 700

Betaling ter plaatse cash of via de Bancontact app.
Ook mogelijk per overschrijving
op BE07 9731 7396 3066
met vermelding van jouw
voornaam & familienaam als mededeling.

Tienbeurtenkaart is onbeperkt geldig.

Tijdstip: op afspraak

Duur: +-75 minuten

Interesse? Contacteer mij via mail info@pilatesaanzee.be of op 0467020063 (sms of whatsapp) en dan spreken we verder af en bekijken we jouw noden. 

Locatie privésessies: Honoré Borgersstraat 21, 8400 Oostende.

Privéles kan trouwens ook online, maar is natuurlijk aan te raden live.