top of page

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wat moet ik doen als ik wil starten met pilates?

Neem gerust contact met mij op via info@pilatesaanzee.be. We kunnen ook een privé online les inplannen of privé les in mijn studio om jou eerst de basis van Pilates aan te leren. Of kom meteen deelnemen aan één van mijn live groepslessen in Gistel of Oostende.

Pilates is voor iedereen, jong en oud, alle maten, man, vrouw, en ongeacht wat je zwaktes en sterktes zijn! Eens je het ervaart, denk je direct "iedereen zou moeten pilates doen!".

Helpt Pilates tegen rugpijn, nekklachten, bekkenbodemproblemen en andere pijn?

Het antwoord is ja! Ervaar het zelf door gewoon te starten met Pilates, het is nooit te laat. Al van de eerste sessie merk je het deugddoend verschil.

Kan ik pilates oefeningen doen als ik zwanger ben?

Jazeker! Zwanger zijn betekent niet dat je moet stilzitten, integendeel. Kom zeker deelnemen aan de "Mamalates", dat is een les speciaal voor wie prenataal en postnataal wil blijven sporten, op een veilige manier helemaal Pilates-geïnspireerd.

Waar moet ik naar op reis in juni?

Het antwoord is naar Spanje :-)! Ga mee op Pilates retreat. Tijdens deze 5-daagse leer je wat zelfzorg is, zowel mentaal als fysiek. HIer gaan we niet alleen Pilates doen, maar ook leuke activiteiten en workshops met focus op goed zorgen voor jezelf. Ook me-time staat op het programma. 5 dagen niet nadenken maar gewoon aan jezelf denken. Meer info vind je >>>hier<<<

 

Ik wil meer info over starten met Pilates

Wens je meer info? Bekijk eventjes alle veelgestelde vragen hieronder of surf nog even verder op mijn website. Zit je nog steeds met vragen? Contacteer mij via whatsapp op 0467020063 of via mail op info@pilatesaanzee.be

bottom of page