top of page

Pilates op het strand van Oostende

Pilates op het strand oostende.png

Bij mooi weer: Pilates op het strand van Oostende!
Elk jaar in juli & augustus.

Dinsdagochtend om 9h

Donderdagavond om 18h30

- Inschrijven verplicht via DE NU BOEKEN knop op deze website.
Praktische info:

- Uurrooster en data: zie via de reserveringswebsite 
- Inschrijven verplicht via de reserveringswebsite
- Betalen ter plaatse gepast cash of via bank app, of met je tienbeurtenkaart 
- Losse beurt: € 18, Tienbeurtenkaart: € 150
- Eigen mat meebrengen
- Afspraak op het terras van Surfclub Outside Oostende

PRAKTISCHE RICHTLIJNEN & MAATREGELEN.png
 • RESERVERING ANNULEREN Als je niet meer kan komen naar de sessie, denk er dan aan om tijdig je eigen reservering te annuleren. Zo maak je iemand blij die op de wachtlijst staat! Reservering annuleren kan door op jouw eigen naam te klikken in de gastenlijst en op 'reservering verwijderen' te klikken. 

 • WACHTLIJST Sta je op de wachtlijst? Je krijgt een e-mail van zodra iemand annuleert en jouw plaats vrijkomt. Dan sta jij automatisch op de aanwezigheidslijst. Hou dit dus zelf goed in de gaten. Als je op de wachtlijst stond maar niet meer kan komen, dan moet je zéker ook jouw reservering annuleren, zodat anderen van de wachtlijst ook kans maken. 

 • LAST MINUTE WIJZIGING Een reservering kosteloos annuleren kan tot 3 uur op voorhand. Een reserving maken kan tot een halfuur op voorhand. Indien je problemen ondervindt met het maken of wijzigen van een reservering, dan stuur je mij best een sms op 0467020063. Ook bij dringende vragen, aarzel niet mij een sms te sturen. Best niet bellen maar sms'en. 

 • SLECHT WEER Indien het toch plots slecht weer zou worden of er te veel wind zou zijn, dan gaat de sessie niet door. Dit laat ik tijdig weten via e-mail. Hou dit dus ook in de gaten. 

 • LOCATIE Afspraak aan Surfclub Outside Oostende. Dit is op het strand, recht tegenover de ingang van de Wellington Renbaan. Je bereikt dit via de dijk, trapjes naar beneden en dan zal je mij zien staan beneden aan het terras van de Surfclub.

 • WEES OP TIJD Zorg dat je op tijd bent. Als je te laat aankomt, kan het zijn dat wij al verderop op het strand van start zijn gegaan. De les zelf vindt niet plaats direct aan de surfclub, maar gewoon enkele meters verder in de buurt van de surfclub op het strand waar het zand platter is en het wat rustiger is. Laatkomers mogen zeker nog de groep vervoegen, maar zorg dan dat je de groep niet stoort.

 • EIGEN MAT MEEBRENGEN Breng jouw eigen mat mee. Heb jij geen mat? Je vindt zo'n mat normaal gezien wel in Decathlon, Sports Direct, Deweert Sport, ... . Een grote dikke handdoek kan ook volstaan, maar soms is het hard zand wat nat. Of we op het hard of zacht zand gaan, hangt ook af van eb of vloed..

 • BETALING Heb jij een tienbeurtenkaart? Dan kan je deze gebruiken. Heb jij geen tienbeurtenkaart? Dan kan je ter plaatse betalen voor een losse beurt of een tienbeurtenkaart aankopen. Dit kan cash (gepast!) of via bank app QR code scanner. Losse beach sessie kost 18 euro, tienbeurtenkaart kost 150 euro.

 • ENKEL INGESCHREVEN PERSONEN Enkel mensen die ingeschreven zijn voor de sessie worden toegelaten. Breng niemand mee om toe te kijken, geen kinderen, honden, partners, .. want dit kan er voor zorgen dat er te grote groepen ontstaan rondom ons en dat zowel ikzelf als de deelnemers uit hun concentratie zijn.

 • WAT MEEBRENGEN Pilates wordt uitgeoefend op blote voeten of kousen. Je hebt enkel je eigen mat nodig en misschien een handdoekje en wat water voor achteraf. Breng ook een warme trui of kousen mee, want het kan snel afkoelen aan zee en de wind is soms verraderlijk. 

 • FOTO'S NEMEN Foto's nemen vóór en na de les mag zeker! Liefst tijdens de les zelf geen foto's trekken, want dan verlies je je concentratie en mis je de oefeningen. Als je een foto neemt vóór of tijdens de les mag je deze zeker delen op sociale media. Aarzel niet om @pilatesaanzee te taggen! Het kan zijn dat er tijdens de lessen een fotografe langskomt. Ook zij zal afstand houden. Ikzelf neem soms ook een foto met mijn gsm. Indien je niet op foto wil staan, laat mij dan zeker iets weten!

bottom of page